O skandalu između Aleksandre Mladenović i Stefana Čečara pisalo se nedeljama. Naime, pevačica je u oktobru prijavila svog tadašnjeg dečka za uznemiravanje, uhođenje, pretnje samoubistvom i ubistvom, a sada je izgleda prešla preko svega.

Stefan Čečar je proteklih dana objavljivao zajedničke fotografije sa Aleksandrom Mladenović iz Istanbula. Kako je on potvrdio za Informer, njih dvoje su se sada pomirili i uživaju u jubavi.

Foto: Instagram

 

– Ovo je nova fotka Iz Istanbula. Bili smo zajedno sedam dana u Turskoj. Sve je super, nama je savršeno. Mediji su pisali sve najgore o nama, ali opet nas nije sprečilo da budemo zajedno. Šta će drugi da kažu, da li će da osuđuju na osnovnu svega, videćemo, ali opet ljubav pobeđuje sve – rekao je on za Informer.

Foto: Društvene mreže

 

Sada smo stupili u kontakt i sa popularnom pevačicom Aleksandrom Mladenović, a evo kako je ona prokomentarisala celu ovu situaciju.

– Ma, boli me uvo za njega. Batalite me, kakav Stefan, kakvi bakrači? Čovek nije „tačan“. Bolesna sam, moram da odmaram – rekla je pevačica kratko za Informer.

U videu ispod možete pogledati kako su Stefan i Aleksandra uživali u koktelima.


Mladenovićkin bivši za Informer potvrdio da se pomirio sa pevačicom:

sledeća vest

Originalni tekst