Pevačica Dragica Lezić Petrović, koju publika zna pod imenom Gaga Dolar, nedavno je gostovala kod Jovane Jeremić u jutarnjem programu, te je tom prilikom ispričala da joj je muž oteo dete i kroz kakav pakao prolazi od tada. Voditeljka je samom najavom ove priče rasplakala naciju.

Kako je Dragica govorila, ona godinama već vodi bitku za starateljstvo nad maloletnim sinom Mihajilom. Gagin suprug joj je 2019. godine oduzeo dete, nakon što je predstavio da ga je ona pretukla. Od tada Dragica više nije videla naslednika. Pravna bitka oko starateljstva se vodi i u Srbiji i u Austriji.

Njen sin se u jednom trenutku vodio kao ničije dete, ali je ipak sve vreme boravio kod oca.

Foto: Printscreen You Tube

 

– Trudim se da budem dobro, s obzirom na situaciju u kojoj se nalazim već dve godine i tri meseca bez ikakvog kontakta sa sinom, bez viđanja… Desilo se to da je 7. septembra 2019. godine suprug čuo da hoću da se razvedem, da više ne mogu da trpim psihičko i fizičko nasilje. I preko interneta sam tražila preko snaje, koja je pravnica, da potraži pomoć naše države, ona je obavestila MUP i ambasadu… U međuvremenu on je seo u automobil, otišao u policiju i prijavio me da sam tukla dete. Policija stiže, mislila sam da je to pomoć koju sam ja tražila, ali nije bilo tako – navodi Gaga Dolar u emisiji „Novo jutro“.

Foto: Printscreen You Tube

 

Pevačica je kroz suze pričala o sinu koji sada ima sedam godina, a kako ona navodi, poslednji put ga je videla kada je imao četiri. Dragica se još uvek nije ni razvela, jer je brakorazvodna parnica i dalje u toku. 

– Svi smo državljani Srbije. Nikada nismo dobili vizu za tih sedam godina koliko smo u Austriji – navela je Gaga Dolar i dodala da joj njegova sestra pretila i tražila od nje da ga ne prijavljuje.

Foto: Printscreen You Tube

 

Pevačica tvrdi da je sedam godina trpela psihičku torturu. U momentu kada se udala i dobila dete, posvetila se porodici, a karijeru ostavila po strani.


Haris preuredio vilu po svom, nije ni slutio šta ga čeka: Spa, teretana i sala za proslave samo su neke od prostorija koje je pevač pažljivo osmislio

sledeća vest

Originalni tekst