Udovica Šabana Šaulića, Gordana, prva je stigla na groblje, u pratnji ćerke Ilde i ostavila raskošan venac od belih ruža.

Kralj narodne muzike, Šaban Šaulić, tragično je izgubio život na današnji dan, pre pet godina, u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, do koje je došlo tako što je pijani vozač udario od pozadi auto u kojem se nalazio Šaulić.

Na Novom groblju, u Aleji zaslužnih građana, održan je petogodišnji pomen, a pored članova porodice, prisustvovali su i brojni prijatelji, kumovi i poštovaoci Šaulićevog lika i dela, koji su se oko 11 časova, gde je pevač sahranjen, okupili.

Na groblje je prva stigla Šabanova udovica Gordana, zajedno sa ćerkom Ildom i njih dve su položile venac i upalile sveće.

Foto: estock nenad milosevic

 

Odmah nakon njih stigli su i Šabanovi kumovi, kao i pevačica Zorica Brunclik, u pratnji supruga Miroljuba Aranđelovića Kemiša.

Na jednom od raskošnih venaca od belih ruža, stajala je posveta pokojnom kralju narodne muzike od supruge Gordane:

– S ljubavlju, tvoja Goca.

Pored njih, pomenu su prisustvovali i brojni članovi estrade, Šabanovi prijatelji, među kojima su Mirko Kodić, Hasan Dudić.


Pet godina od smrti Šabana Šaulića! Na njegovom profilu osvanula ova njegova pesma, a o tragediji u kojoj je preminuo šire se dve verzije

sledeća vest

Originalni tekst