AKTUELNO

Horoskop

ODMAH SMIŠLJAJU OSVETU: Ova TRI horoskopska ZNAKA NE SMETE ni da pogledate popreko, DRAMA im je hobi

Izvor: Pink.rs, Foto: Pexels ||

Svi mi se drugačije odnosimo prema onome što se oko nas dešava- neko je ravnodušan, neko ćuti i trpi, znajući da ne može mnogo toga da promeni, a neko pak sve preuveličava, vidi i ono čega nema, svoje probleme predstavlja kao najveće.

Evo koji horoskopski znakovi najviše vole da prave dramu:

Rak

Rakovi imaju tendenciju da bukvalno sve uzimaju u obzir- svaku reč i svaki postupak ljudi oko sebe. Svaku sitnicu i situaciju posmatraju kao pod lupom, dajući joj one kvalitete koje u početku nije imala. Kao rezultat toga, događaj ili izjava dobijaju nove detalje, kao lopta koja u snegu postaje sve veća. Kad im neko kaže da preteruju, ozbiljno se uvrede.

Lav

Lavovi sve rade pompezno, a njihov odnos prema onome što se dešava oko njih nije izuzetak. Čim posumnjaju da neko oko njih želi da ih uvredi, čak i ako to zaprvo nije istina, oni preuveličavajući značaj ove namere, počinju da pripremaju osvetu. Kasnije se najverovatnije neće ni izviniti za svoje ponašanje.

Škorpija

Kad su suočene s nevoljom ili problemom, Škorpije se odmah bacaju na posao- smišljaju scenarije, svaki je strašniji od prethodnog, izvlače neočekivane zaključke iz naizgled bezazlenih reči i postupaka. Ako se desi neka vrtsta incidenta, u stanju su da idu do krajnjih granica, ne odustajući.

Autor: Z.L.

Horoskop

NAJLAKŠE NASTAVLJAJU DALJE: Ova TRI horoskopska znaka bez problema podnose KRAJ veze!

Horoskop

Nema im ravnih: Ova tri HOROSKOPSKA znaka se najbolje LJUBE

Hronika

SNAJA TVRDI: ZBOG OVIH PARA JE UBIJENA PORODICA ĐOKIĆ! Likvidirala ih BAREM 2 izvršioca, sasuli im metke u glavu pa ih spalili

Lifestyle

Kako uz pomoć obične soli ukloniti krpelja

Lifestyle

DOBRO ĆE SE OPARITI: Ova TRI horoskopska ZNAKA očekuje VELIKI finansijski DOBITAK početkom godine

Hronika

PAKAO! 'Ne mogu da spavam otkako je brat izmasakrirao babu pred mojim očima!'

Original Article