Pevačica je početkom decembra dobila sina uz pomoć surogat majke, a nedavno se vratila u Srbiju.

Sada je otkriveno da pevačica potpuno prilagodila stan svom nasledniku.

– Marija je potpuno preuredila dom u koji se uselila, upravo zato što je bila svesna šta joj donose događaji u budućnosti. Nismo znali šta se sprema, ali je sada vrlo razumljiva energija kojom se bavila svakim detaljem stana u kojem sada živi i Verica. Ona se uselila kod Marije kako bi brinula o unuku i pomagala Mariji, koja u narednom periodu ima jak tempo. Beba je stigla u trenutku kada je Marija završila album i zakazala koncertnu turneju, tu su i praznični nastupi odavno zakazani. Porodiljsko za nju nije opcija, makar ne dok ne završi turneju – rekao je izvor za Blic blizak.

O Mariji Šerifović su progovorile i njene komšije koje su otkrile da se Verica ne odvaja od unuka Maria. 

Foto: ATAIMAGES

 

– Marija sija, a Verica se ponovo rodila. Od Marijinog glasa još je lepši plač koji se čuje iz ovog stana punog radosti. Verica je tu, ne odvaja se od unuka. Stvari koje su unele mogle bi da stanu u jedan omanji tržni centar. Verica će biti uz unuka dok Marija bude morala da peva i završava poslovne obaveze. To je i za nju olakšavajuće da ne mora da brine o izboru dadilja. Naravno, Marija ima toliko prijateljica koje su se ponudile da pomažu Verici da će taj stan biti najposećaniji u vreme praznika – kroz osmeh je otkrio komšija i dodao:

– Soba za bebu sređena je pre njihovog odlaska u Ameriku. Marija ništa nije prepustila slučaju. Pokloni uz čestitke na adresu stižu danima. Svi su srećni zbog njih dve. Tu su i kućni ljubimci, velika su inspiracija mnogima u ove dane praznika – zaključio je.


Izvajano telo i tetovaže: Ovako izgleda rođeni brat Darka Lazića, bavi se pevanjem,  kažu da je veliki zavodnik (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst