Taki se oglasio na Informer i istakao da je uplašen za svoju bezbednost nakon što je saznao da je Sita navodno zapalila njegov automobil.

Asmin Durdžić se danas putem svog Instagram profila javno obratio Radomiru Marinkoviću Takiju i tom prilikom mu saopšio da je Sita Ahmić navodno zapalila njegov automobil. 

Foto: Instagram printscreen

 

– Izvini što ti se javljam na ovaj način, ali ja sve javno radim pogovotovo kada je Sita u pitanju! Ona ti je poslala dva momka u Beograd i zapalila ti auto! Imala je cilj da to Maja sazna i da poludi unutra da se diskvalifikuje i slično! Tako Taki da znaš Sita Ahmić ti je auto zuapalila u nadi da ućutka Maju u „Eliti“, da bi pomogla Sraneli sa time! – napisao je Asmin. 

Informer je stupio u kontakt sa Takijem, koji je bio vidno iznenađen zbog saznanja. Marinković nam je priznao da se brine za svoju sigurnost i sigurnost naslednice Maje, ako se ovi navodi ispostave kao istiniti. 

Foto: Peđa Milosavljević

 

– Baš sam zatečen što bi se reklo. Uopšte mi nije prijatno zbog ovoga što sam pročitao. Moram samo da vas podsetim da je Sitina i Anelina majka za Novu godinu dolazila i slikala se ispred Stanijine kuće i govorila neke ružne reči. Ivan Marinković je u rijalitiju rekao da je Aneli svojoj najboljoj drugarici prošle godine u Sarajevu zapalila džipa. Niko od komšija ne sme da kaže ružnu reč za njih jer se bave sumnjivim poslovima i ljudi se plaše zbog toga. Ne znam ko je meni zapalio automobil, ali istog trenutka sam ovo sada prosledio u policiju, ljudima koji rade na tom predmetu. Ako je to istina, uopšte se ne osećam bezbedno, a plašim se i za moju ćerku kada bude izašla iz rijalitija – rekao je Taki za Informer. 


Nerealno zgodna! Karleuša objavila vruće kadrove iz hotelske sobe, svi gledaju u njeno međunožje (VIDEO)

sledeća vest

Originalni tekst