Kako pišu domaći mediji, suđenje bivšem rijaliti učesniku Stefanu Kariću odloženo je danas zato što je odbrana osumnjičenog tražila izuzeće tužioca i glavnog tužioca u Rumi, kao i glavnog tužioca u Sremskoj Mitrovici u tom predmetu.

Starleta Nataša Šavija je 1. maja 2023. godine zadobila teške telesne povrede na jednoj svadbi, a za sve je optužila Stefana Karića sa kojim je tada bila u emotivnoj vezi.

Protiv njega je pokrenut sudski postupak, koji još uvek traje.

Foto: Informer

 

Smatramo da je tužilaštvo postupalo neobjektivno u fazi pre podnošenja optužnog akta, tj. fazi prikupljanju dokaza. Isto je bilo dužno prema odredbama Zakonika o krivičnom postupku da prikuplja dokaze i one koji terete okrivljenog i one koji mu idu u korist. Odbrana je insistirala na prikupljanju bitnih dokaza koji nisu pribavljeni, pa će sada sud morati da se bavi prikupljanjem ovih dokaza. Sve ovo izaziva sumnju u nepristrasnost tužilaštva u ovom predmetu. Pretpostavljam da je javnost, a pre svega kršenje pretpostavke nevinosti prema Stefanu Kariću i to kroz medije uticalo da Tužilaštvo padne pod ovaj pritisak – objasnio je za „Blic“ Karićev branilac Goran Karadarević.


Tom Kruz raskinuo sa lepom Ruskinjom! Upoznao njenu decu, pa joj dao šut-kartu!

sledeća vest

Originalni tekst