Pišekovu su obavestili da je zakazana sudska rasprava odgađa zbog bolesti sudije pa je rasplet anecdote i nastalih nesporazuma sa pokćerkom Mateom prolongiran.

E-Stock

Nikolina na sedmodnevnom pomenu Vidoju sa njegovom bivšom suprugom Lanom

Naime, sud je sazvao ročište kako bi pokušao da pomiri obe strane koje se spore oko dela nasledstva istoričara umetnosti koji je preminuo od zastoja srca. Iako je nalaz obdukcije pokazao kako je u njegovoj krvi u trenutku smrti bila prisutna i izvesna doza alkohola, Vidoje je preminuo od posledica upale srčanog mišića.

Informer

Sa njima se sada sudi Nikolina… Vidojeva bivša supruga sa ćerkom…

Otkako je sahranjen, u porodici Ristović ne jenjavaju javne prepirke, svađe i optužbe. Vidojev otac Miša Grof prvi se obrušio na Nikolinu kako se želi dokopati novca i umetnina koje joj, prema mišljenju i tvrdnjama svekra, ne pripadaju. Ponavlja kako je sa sinom sticao zajedničku imovinu pa ne vidi zašto bi Vidojeva udovica trebalo da dobije išta. Inače, Nikolina se nedugo nakon udaje za Vidoja povukla iz javnosti.

Pričalo se kako su Vidoje i Nikolina dogovorili kako će se ona posvetiti odgoju njihove maloletne kćeri, a par je često putovao i s Nikolininom ćerkom i Vidojevom ćerkom, koje su dobili u vezama u mladosti. Povremeno su boravili u Zagrebu, povremeno u Beogradu. Na obe adrese imali su luksuzan dom pa su se prilagođavali obavezama dece i Vidojevu poslovnom rasporedu.

Aleksandar Jovanović Cile

Borba oko njegovih para… Vidoje i Nikolina

Stvari su se za Pišekovu promenile statusom udovice pa je svoj povremeni interes za osmišljavanjem i opremanjem interijera morala da stavi po strani i vratiti se onome u čemu je najbolja.

– Što god da uradim i kako god da se postavim, ja ću dočekati neku osudu, s neke strane. Tako da mislim da je ta pozicija, udovica, koja se istovremeno treba nositi sa strašnim gubitkom… Kao da nosim nekakvu krivnju, kao da je na meni neki krimen, kao da sam ja nešto skrivila – rekla je Nikolina pre nekoliko meseci, kad je prvi place javno govorila o turbulentnoj godini koja je iza nje.

– Moja snaga su moja djeca i želja da prvenstveno njih dve budu dobro, kao i vera da je život 10 posto onoga što ti se dogodi i 90 posto onoga što kreiraš. Snagu mi daju i dobri ljudi koje sam u ovom haosu našla, želja da budem ona osoba koju u meni vidi moja mlađa ćerka. Stena. Zaklon. Brana. Zavetrina. Ljubav – rekla je nedavno Nikolina.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst