Ona je do detalja ispričala šta se desilo te noći.

Starleta Tamara Đurić nedavno je prijavila policiji izvesnog muškarca. Ona je sada za medije otkrila da je u pitanju bivši dečko njene drugarice, koji je došao u njen stan.

Ona je dalje ispričala da nije bilo fizičkog nasilja, a tog momka je prijavila jer se plašila da će doći do incidenta. 

Foto: ATAIMAGES

 

– Nije to bilo nasilje nada mnom. Kontaktirala sam policiju jer sam se plašila da će doći do fizičkog okrišaja između nas dvoje. On je bivši momak moje drugarice, ja sam u njemu videla prijatelja, a šta je on video u meni ne znam. Razmišljala sam se da li treba kontaktirati policiju i treba – počela je priču Tamara pa dodala:

Foto: ATA Images

 

– To je bilo neprijatno, jer je bilo bučno. U stanu je bila žena koja meni pomaže u kući godinama. U stanu je bio i moj prijatelj, a ponašanje dotičnog je bilo čudno. On je povredio sebi ruku, ja sam pokušala da ga zaštitim i da ga umirim i par puta me je odgurnuo, pa sam zvala policiju. Nisam ga tužila, ja sam dobro, a to je psihičko uznemiravanje – navela je starleta.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Tamara zatim izjavila da se plašila kako će reagovati otac njenog deteta. 

– Plašila sam se kako će otac mog deteta da reaguje. Bitno je jako da se izađe sa saopštenjem, ali mora da bude onako kako jeste. Nasilje se nije desilo u Beogradu na vodi, nego u mom stanu i bilo je psihičko. Ja sam se uplašila zbog mog bivšeg supruga, on veruje isključivo meni i ja njemu – istakla je ona u emisiji „Premijera Vikend Specijal“. 

Devojka se rasplakala na nastupu Rade Manojlović! Pevačica odmah reagovala, svi oduševljeni njenim gestom (VIDEO)

sledeća vest

Originalni tekst