Pozdrav Z, ti si Škorpija sa podznakom u Raku.

Trenutno su Venera i Mars u Vodoliji, koji vole slobodu i slobodne odnose, tako da je svaki pokušaj učvršćivanja odnosa težak. Odnosno, više u ovom periodu su izvesna prijateljstva i slobodne kombinacije u ljubavi, nego neke trajne.

To će da se zadrži do nekog marta, a kod tebe pre nekog maja aprila neće biti uslova za trajniji odnos. To je zbog toga što je planetarna situacija na nebu konfuzna, pa sve nešto nazaduje ili stoji u mestu.

Foto: Shutterstock

 

Ne treba da se brineš, jer su muško – ženski odnosi sada na testu.

Pitajte astrologa! Svake nedelje potpuno besplatno odgovaramo na vaša pitanja

sledeća vest

Hronika

Hronika

„Kosta se smirio“: Prestao je odjednom da zahteva svašta, da li je ovo razlog?

Kosta K., dečak ubica koji je pre deset meseci u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru ubio devet svojih vršnjaka i domara škole, šokirao je javnost ranije tražeći besmislene i krajnje neverovatne stvari bolničkom osoblju u Klinici za neuropsihijatriju za decu i omladinu gde je u toku njegova psihijatrijska opservacija, ali sada se primirio, saznaje Republika.

Jeziva trgovina ljudima u Pirotu: Dečaka zaostalog u razvoju terali da prosi

Hronika

Jeziva trgovina ljudima u Pirotu: Dečaka zaostalog u razvoju terali da prosi

Vjt u Pirotu odredilo zadrzavanje O. G. (30) iz Pirota zbog sumnje da je sa M. S. (29) iz Babušnuce sa kojim živi u vanbračnoj zajednici izvršila krivično delo trgovina ljudima iz čl 388.KZ na štetu Lj. Dj. (27) iz Pirota tako što su u periodu 2022-2024 upotrebom sile,pretnje, zadrzavanjem ličnih dokumenata primoravali oštecenog koji je blago zaostao u razvoju I koji nema bliže rođake da vrši imovinska krivična dela, da prosjaći i da im daje novac i ukradene stvari.

Da li je moguće da je ovo rekao?! Kostin otac svojim svedočenjem sve šokirao

Hronika

Da li je moguće da je ovo rekao?! Kostin otac svojim svedočenjem sve šokirao

Vladimir Kecmanović, koji se tereti da nije dovoljno dobro obezbedio oružje kojim je njegov sin Kosta (14) 3. maja 2023. počinio masovno ubistvo na Vračaru, na pitanje tužioca ko je kriv za masakr u „Ribnikaru“ u kom je ubijeno 10 osoba, odgovorio je: „Ne znam“. On čak nije hteo da pomene ni ime svog sina, koji je streljao svoje vršnjake i čuvara škole.

Izgoreo etno restoran u Velikom Gradištu! Vatra buknula u kuhinji, od lokala ostali samo zidovi (FOTO/VIDEO) Udes u selu Bare kod Požarevca:

Originalni tekst