Pozdrav S, ti si Jarac, a u podznaku Strelac.

Kao kombinacija znaka i podznaka, uvek ćeš imati razne kostobolje, kao i svi Jarčevi. Od Strelca je moguća sklonost ka bolu u kukovima ali i išijas.

Mislim da me ne bi ni pitala za zdravlje da ti prethodnih mesec dana nije bio teži period zbog kojeg se osećaš iscrpljeno i bez energije. Takav period si već imala u maju mesecu i on zapravo traje u prekidima već duže vreme.

Foto: Shutterstock

 

Međutim, sada si ušla u jedan povoljan period Jupitera koji će da ti donese poboljšanje zdrastvene situacije. 

U septembru ćeš se opet osećati sa manjom energije, tako da su to neki ciklični periodi koji su krenuli od marta otprilike. Ali je prolazno.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Pred nama je moćan astro period! 13. avgust je važan datum - stižu pare, ali to nije sve

sledeća vest

Originalni tekst