Pozdrav, već smo konstatovali da si Ovan, podznak Rak.

Već smo se osvrnuli na vladara tvog polja partnerstva, jer je to Saturn, koji donosi specifičnu sudbinu kada je partnerstvo u pitanju.

Sedmo polje u Jarcu daje ljubav u kasnijim, starijim godinama, tačnije iza 50. godine. Međutim, takođe, može da donese osobe koje su 6 godina starie ili mlađe od tebe, pa čak i drugačije nacionalnosti.

Foto: Shutterstock

 

Za tvoju natalnu kartu nije poželjno da teži standardnom braku jer bi brzo došlo do razvoda. Jendostavno, polje partnerstva jeste teže postavljeno, ali to samo znači da će ljubav stići kasnije.

Dakle, iako ti se čini da predugo čekaš, uvek će to biti kasnije. Isto tako, ne treba očekivati da tvoj partner bude standardan čovek jer to neće nikada biti. On će uvek biti drugačiji, specifičnog karaktera, da ne kažem pomalo komplikovan.

Sunce ulazi u Ovna! 3 horoskopska znaka će procvetati od 19. aprila - stiže moćan astro period

sledeća vest

TV

Milica Đurđević najavila novi potez Zavetnika: Podnećemo krivične prijave protiv Ane Lalić i Aide Ćorović! (VIDEO) Dosije Kosovo - Pogrom! Dokumentarni film o stradanju Srba na Kosovu i Metojiji 17. marta 2004. (VIDEO) Da se nikad ne zaboravi! Brutalno nasilje Albanaca nad Srbima! (VIDEO)

Live TV

Da se nikad ne zaboravi! Brutalno nasilje Albanaca nad Srbima! (VIDEO)

Dijalog Beograda i Prištine nastavlja se u utorak, 19. marta u Briselu. Glavni pregovarači pozvani su na sastanak na kojem će nastaviti razgovore o odluci Centralne banke tzv. Kosova o ukidanju dinara, ali će na agendi biti reči i o implementaciji Ohridskog sporazuma, rekao je portparol EU Peter Stano. O ovom gorućem pitanju u „Info jutru“ govorio je Milovan Drecun, doskorašnji predsednik Skupštinskog odbora za KiM.

Navršeno 20 godina od najstrašnijeg zločina nad Srbima na KiM! Isti obrasci ponovljeni su u Hrvatskoj i Bosni! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst