Pozdrav I, ti si Blizanac sa podznakom u Škorpiji.

Tvoje polje braka u Biku nije loše postavljeno, nego su planete u Vodoliji koje predstvaljaju veliki test za ljubav. Bilo koja osoba trenutno oseća da ne želi ništa da trpi. Zbog toga dolazi do rasprava i nesporazuma. Savetujm mi da u narednih mesec dana uopšta ne pokušavaš da ulaziš u neke ozbiljne diskusije.

U martu mesecu, tačnije sredinom meseca ima šanse da dođe do poboljšanja odnosa, ali će u junu biti kriza. Ta kriza odnosi se na osobu iz porodice koja ti je bliska ili nešto u vezi sa stanom.

Foto: Shutterstock

 

Dakle, godina donosi puno uspona i padova, a muško – ženski odnosi moraju da se menjaju. Klasičan brak na kakav smo navikli u narednim godinama će da izumre kako bi odnosi postali što slobodniji.


Pitajte astrologa! Svake nedelje potpuno besplatno odgovaramo na vaša pitanja

sledeća vest

TV

Legija piše scenario o ubistvu Đinđića! Čedomir Jovanović: Ja i dalje živim taj 12. mart! (VIDEO) Dve godine od početka rata u Ukrajini! Rusi postigli uspeh, Ukrajincima nedostaje oružje i ljudstvo! (VIDEO)

Live TV

Dve godine od početka rata u Ukrajini! Rusi postigli uspeh, Ukrajincima nedostaje oružje i ljudstvo! (VIDEO)

Na drugu godišnjicu od početka rata u Ukrajini borbe i dalje traju. Rusi su prethodnih dana postigli uspeh na frontu, a za Ukrajinu su glavne teme – nedostatak oružja i ljudstva. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski Istakao je da je Avdejevka nova linija odbrane, kao i da su dalji zadaci jačanje granica države. Predsednik Rusije Vladimir Putin leteo je na najvećem supersoničnom avionu na svetu. Na ovu temu u „Info jutru“ govorili su sa Biljanom Šahrimanjan Obradović iz Centra za stratešku analizu i Draganom Vujičićem, novinarom iz Večernjih novosti, a putem vajber uključenja javio se Danijel Simić iz Udruženja novinara RS.

Udarne pesnice duboke države kreću na Rusiju! NATO i SAD očekuje pakao Putinovih vazdušno-kosmičkih snaga! (VIDEO) Nož u Ribnikaru uteruje strah u kosti celoj naciji! Ne smemo da dozvolimo da se ponovi masakr (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst