Pozdrav T, ti si Ovan, sa podznakom u Ribama.

Pošto smo ranije omašili vreme rođenja, ovo je sada prava slika koja daje potpuno drugačiju perspektivu.

Vladar tvog polja partnerstva je Merkur, koji će krenuti retrogradno 23. avgusta, pa ne treba da očekuješ neki veliki pomak u emotivnom smislu do nekog kraja septembra.

Previše detaljisanja, stres i nervoza obeležiće narednih mesec dana i veoma je bitno da ti, a ni partner, ne prebacujete jedno drugom za greške.

Foto: Freepick

 

Verovatno ćeš osećati da trpiš pritisak od strane partnera, što će biti izraženo krajem avgusta i tokom septembra. Zbog toga je bitno da se izbegnu svađe.

Maj 2024. godine je veoma bitan za tebe jer tada planete rade za tebe, pa će doći opušteniji period sa više prilika za uživanje u ljubavi. Druga polovina 2024. godine će biti srećnija za tebe, sa znatno više mogućnosti.

Dakle bilo kakvi odnosi sa bliskim osobama su sada na testu.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Najtačniji  ljubavni horoskop do 24. avgusta! Retrogradna Venera gazi - karmički dugovi, pozivi iz prošlosti i iznenadni šokovi

sledeća vest

Originalni tekst