Odbor prihvatio listu kandidata za Savet REM-a, među predloženima i Olivera Zekić

Odbor za kulturu i informisanje Skupštine Srbije danas je prihvatio listu kandidata za članove Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM), na kojoj se nalazi i Olivera Zekić kojoj je istekao mandat u tom telu.

N1: Olivera Zekić
Foto: N1 / Olivera Zekić

Predsednica Odbora za kulturu i informisanje Sandra Božić obavestila je članove tog Odbora da je 24. jula članu tog tela Oliveri Zekić istekao mandat, a drugoj članici Aleksandri Janković, mandat ističe 3. marta 2021. godine.

U nastavku sednice članovi tog Odbora jednoglasno su usvojili listu kandidata koje predlaže nadležni Odbor Skupštine i crkve i verske zajednice.

Poslanička grupa "Aleksandar Vučić – za našu decu" predložila je Odboru za kulturu i medije dva kandidata za člana Saveta REM – Oliveru Zekić i Miloša Gajovića.

Kandidati za još jednog člana u Savetu REM, koje predlažu crkva i verske zajednice su Aleksandra Janković i Snežana Miljković.

Na narednoj sednici Odbora za kulturu i informisanje održaće se javni razgovori sa kandidatima.

Izvor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.insajder.net.

Original Article