Čeri iz Sijetla, koja je OnlyFans model otkrila je kako zarađuje hiljade dolara nakon što je odbacila brijač. Naime, 25-godišnja djevojka, koja na TikToku objavljuje sadržaj pod imenom “ittybittycherry”, shvatila je da može da zaradi velike svote novca ostavljajući dlačice na tijelu.

Djevojka koja ima diplomu iz poslovne administracije, dijeli svoje dlakave djelove tijela na internetu i objašnjava da je “prirodno imati dlake na tijelu”, prenosi Daily Mail.

Ona redovno na društvenim mrežama dijeli snimke koji promovišu tzv. “body positivity”, podstičući žene da prestanu da se stide dlačica na tijelu. Takođe, ova OnlyFans “kreatorka” priznala je da mjesecima nije obrijala noge, pazuhe ili stidno područje.

Iako se često mogu pročitati negativni komentare na račun njenog izgleda, Čeri je snimila niz “osvetničkih” snimaka u kojima je ućutkala internet “trolove” koji negativno govore o njenom prirodnom izgledu.

Na jednom nedavno objavljenom snimku, Čeri je pokazala svoje dlake ispod pazuha i prikupila više od 270 hiljada pregleda.

Mnogi su pohrlili u komentare kako bi pohvalili zvijezdu OnlyFansa i zahvalili joj na samopouzdanju koje im je dala. Doduše, uvijek ima i negativnih komentara na njene dlakave pazuhe, a jedan korisnik platforme joj je komentarom dobacio da “obrije taj žbun”.

Inače, za Daily Star je priznala da ne planira da se brije u skorije vrijeme.

(Express/cdm.me)

Originalni tekst