Mladi i talentovani prošlogodišnji takmičari „Zvezda Granda“ Nermin Handžić i Sandra Mladenović od kako su briljirali na Grandovoj sceni privlače veliku pažnju javnosti.

I dok mnogi hvale njihovo pjevanje i talenat koji je nesporan, ima i onih koji smatraju da su kolege savršen par.

Tog stava je čini se i fotograf Zoran Kuzmanović Munja koji je riješio da se našali sa Nerminom i Sandrom kada ih je ugledao u Grandovom studiju.

-Što ste se tako razdvojili? Sandra pa maloprije je Nermin priznao da nema djevojku, je l’ imaš ti dečka?- našalio se Munja, dok zvijezde nisu skidale osmijeh sa lica i odmah sjeli bliže jedan drugom.


-Je l’ moram da kažem? (smijeh) Dobro, ja sam to već nekoliko puta rekla- zbunjeno je odgovorila mlada pjevačica, dok je pobjednik zaključio da Munja uvijek sve zna.

Ipak, Sandra je ostala tajanstvena te ni na pitanje da li bi željela momka poput Handžica nije odgovorila, iako sve vrijeme nije skidala osmijeh sa lica.
Šalu na stranu, kako su oboje na početku karijere i sa velikim ambicijama ne kriju da im je trenutno prioritet posao, a novac od prvog honorora se nije potrošio na poklon za simpatiju, već na članove porodice.

-Već sam im kupio poklon, a sigurno ću ih ponovo opet iznenaditi, a tad bude i suza. Uvijek ima suza, navikao sam na to- otkrio je prošlogodišnji pobjednik „Zvezda Granda“.

(Express/Grand)

Topalko danas ima milione: Rođen je u ovoj trošnoj kući – urušena, bez prozora, u njoj je živjelo njih sedmoro

The post ODAO IH JEDAN POTEZ: Nermin Handžić i Sandra Mladenović u vezi? appeared first on Express.

Original Article