Snežana Babić Sneki godinama unazad važi za najzgodniju pevačicu na estradi, a od njene vrele fotke u bikiniju koju je podelila na Instagramu zastaje dah.

Ona uskoro puni 56 godina, ali i dalje ima izvajano i zategnuto telo na kom bi joj pozavidele mnoge mlađe koleginice.

Snežana Babić Sneki  je ponosna vlasnica najdužih nogu estrade, a ovu titulu nosi od kako se pojavila na estradnom nebu. 

Foto: printscreen

 

Sneki je svojom objavom na Instagramu pokazala svoju vitku figuru, a fotografija je nastala na jahti tokom njenog letovanja.

Foto: printscreen

 

Pevačica je uživala u Grčkoj, a njena objava napravila je opštu pometnju na društvenim mrežama.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Meštani Donje Mutnice otkrili sve tajne Ane Nikolić! Informer u rodnom selu pop zvezde

sledeća vest

Originalni tekst