Zvezdan Slavnić raskinuo je sa Anđelom Đuričić. Prošle noći Zvezdan Slavnić prišao je ljubavnici Anđeli Đuričić kako bi raščistili probleme koje imaju. Međutim, po svemu sudeći, to im nije pošlo za rukom, pa je došlo originate rasprave, a onda je uslijedio i raskid.

Na društvenoj mreži Instagram pojavio se snimak razgovora Zvezdana i Anđele, pa su se dotakli i njegove prvoaprilske šale koju je izveo, nakon koje je ljubavnica doživjela histerični napad i počela da lomi sve po imanju.

– Ja ne znam o čemu pričamo? – brecnula se Anđela.

Foto: Red

– Ja imam pritisak od tebe, ja sam ti rekao da ti tražim slobodu, neću pritiske, neću da ja moram da spuštam glavu! Pogledaj šta si uradila za šalu, ti si rekla da sam iskoristio pet sekundi da je zagrlim – popovao je Zvezdan.

– Pa tako je ispalo – rekla je Anđela.

– E, zbog toga što je tako ispalo, sad ćeš vidjeti kako će biti – odbrusio je Zvezdan i ostavio ljubavnicu.

– Još sam ja kriva sad – kukala je Anđela.

Njihova rasprava je nastavila i u rehabilitaciji.

Foto: Red

– Tvoji roditelji su mogli da ti obezbjede neki lokal da uložiš pa da počneš nešto svoje a ti u Beograd u uđeš ovdje, ti djevojko nisi normalna. Ja bih odsjekao sebi ruku da moje dijete ne uđe ovdje, i ja treba šta da budem sa tobom. Ti si za liječenje, treba ti pomoć. Ti apsolutno nemaš sekund životnog iskustva, došla si ovdje da se družiš, upoznaš ljude…. Da li si ti normalna šta pričaš? – kazao je Zvezdan.

– Ja sam povučena, nemam puno prijatelja napolju, mislim da si to i primijetio. Došla sam iz nekih svojih razloga – govorila je Anđela

– Ja ne mogu više da pričam sa tobom, ja ne znam, meni je ovo toliko smiješno. Ovo je ludilo. Treba da odeš kod doktora i kod psihijatra da pričaš sa njima o tim problemima, to su ljudi koji imaju školu i kojima treba da se obratiš. Da ti pomognu da stekneš prijatelje – pričao je Zvezdan.

– Hoćeš ti da pričaš sa mnom o tim stvarima, da mi pomogneš? – upitala je Anđela.

– Hoću srećo ali ne sada, to je proces, treba vremena, sa tobom mora ozbiljno da se radi. Od mene možeš jedino da dobiješ raskid – kazao je Zvezdan.

(Remark/Red)

Originalni tekst