Otac jutjuberki Anđele i Nađe, Zoran Đorđević, otkrio je da ga je izabranica napustila, a zatim i prijavila policiji.

Otac jutjuberki Anđele i Nađe, Zoran Đorđević, je pošto su ga ćerke i supruga napustile, uplovio u ljubavnu romansu sa ženom koja je ubrzo ostala u drugom stanju. Posle nekoliko meseci ljubav je doživela krah, a Zorana je potom izabranica napustila. 

O novonastaloj situaciji Zoran je izvestio svoje fanove na TikToku, ističući da je preživeo pakao poslednja 72 sata, otkako ga je izabranica napustila, a potom i molila da mu se vrati. 

Preživeo sam pakao u poslednja 72 sata – napisao je on na Instagramu, pa najavio lajv na TikToku.

Kako je izjavio, njegova devojka je pokupila svoju decu i napustila ga, a onda ga i prijavila policiji, za šta, kako otac poznatih jutjuberki kaže, nema osnovu.

U prilog onome što govori, Zoran je objavio i prepisku sa sada već bivšom devojkom.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Ženi se bivši ministar odbrane! Ovo je lepa Marina koja je zavela prvog čoveka Pošte Srbije (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst