Košarkaški klub Partizan je sinoć na „Crno-beloj simfoniji“ u MTS dvorani predstavio novi tim za sezonu 2024-25 (dovedeno čak 14 novih igrača, dok je iz prethodne ekipe ostao samo Balša Koprivica) a trener Željko Obradović nije krio oduševljenje zbog atmosfere koju su navijači priredili novajlijama.

„Kada pomislim da sam sve u životu prošao, doživim ovo. Hvala svim ljudima iz kluba, svi zajedno pomeramo granice. Siguran da će ovo imati odjeka u Evropi i svetu, kao i ona prošlogodišnja utakmica na Tašmajdanu“, rekao je Obradović.

Čestitao je reprezentaciji Srbije na osvojenoj bronzanoj medalji u Parizu i zahvalio bivšim igračima Partizana.

„Čestitam našoj reprezentaciji, igračima i selektoru Svetislavu Pešiću i predsedniku Košarkaškog saveza Predragu Daniloviću. Hvala i svim igračima koji su do pre nekoliko meseci bili deo kluba i tima, uvek će biti u našim srcima“, napomenuo je Obradović.

Napomenuo je da se Partizan odlučio za novi tim sa 16 igrača, čiji je prosek godina 25, te da će ponovo biti među najmlađima u Evroligi.

„Sledeće godine probaćemo da dobijemo trogodišnju licencu za Evroligu, koja je naše prioritetno takmičenje i u sledećoj sezoni. Uradićemo sve da bude što više ovakvih večeri tokom sezone. Rekao sam igračima da je ovo samo delić atmosfere kakvu će osetiti u Areni i da će uvek imati fenomenalnu podršku sa tribina“, rekao je Obradović.

Post Views: 52

Originalni tekst