PARTIZAN je ostvario drugu pobedu u ABA ligi. Crno-beli su savladali Spartak u Subotici sa 80:89. Utiske posle utakmice izneo je trener „parnog valjka“ Željko Obradovića.

ОБРАДОВИЋ ПОСЛЕ ПОБЕДЕ ПАРТИЗАНА: Тренер црно-белих открио шта је било пресудно за тријумф у Суботици

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

On je otkrio šta je bilo presudno da se ostvari trijumf na severu Srbije.

– Hvala svima na gostoprimstvu u Subotici, bila je lepa atmosfera u hali. Čestitam ekipi Spartaka na odličnoj pripremi meča i odličnoj utakmici. Imali smo problema u prvom delu i trećoj četvrtini, pokušali smo da odreagujemo na poluvremenu, da promenimo odbranu i mislim da smo u tome uspeli. Spartaku želim sve najbolje, mom kolegi koji odlično vodi tim, odigrali su izvanrednu utakmicu. Mi smo dobili zato što smo promenili odbranu i što smo konačno pogodili otvorene šuteve u drugom poluvremenu. Čestitke mojim igračima za važnu pobedu. Mnogima će ovde biti teško, Spartak je napravio konkurentnu ekipu – rekao je Obradović.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
–> BONUS KAKAV STE ŽELELI —

Partizan se sad okreće obavezama u Evroligi. Prvi rival crno-belima u najelitnijem takmičenju je Baskonija. Meč u Vitoriji igra se u četvrtak od 20.30.

BONUS VIDEO: KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
–> BONUS KAKAV STE ŽELELI —

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst