Kada je prvi put stao na scenu “Zvezda Granda“ Semir Jahić je kao od šale prikupio simpatije milionskog auditorijuma, a mnogi su mu predviđali blistavu karijeru.

Iako je od borbe na Grandovoj sceni prošlo skoro deset godina, Semir se sjeća svakog momenta koji je proživljavao tokom takmičenja.

U samom finalu je briljirao osvojivši visoko drugo mjesto, ali malo ko zna da se pred svaki izlazak na scenu borio sa tremom.

-Generalno sam uvijek imao tremu i ne mogu da kažem da nisam probao te stvari, da popijem i zapalim cigaru da bih se oslobio treme, ali mislim da je to sve psihički. Mislio sam ako popijem jednu da ću se opustiti, ali to je okej – ispičao je Semir.

Kažu da na estradi poroci nisu strana stvar, međutim Jahić tvrdi da nikada nije imao problema, kao i da je uspješno odolijevao svim izazovima koje javni svijet sa sobom nosi.

-Moram da priznam da sam u jednom periodu bio aktivan pušač, međutim prestao sam jer mi je smetalo disanju i dok pjevam. Batalio sam skroz, a danas ponekad zapalim. Nemam poroke, što se toga tiče stvarno nemam problema – rekao je nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“.

Podsetimo, ljubavni život Semira Jahića prethodnih nekoliko godina privlačio je veliku pažnju, a pjevač je nedavno ogolio dušu o razvodu.

-Prošlo je nekoliko godina od toga. Sada sam u ozbiljnoj vezi i naravno, može da se desi u skorije vrijeme da opet potpišem papir – priznao je Jahić.

Originalni tekst