Ukoliko imate do 30 godina, kreativni ste, poznajete tehnologiju i moete da zamislite kako ona menja budunost industrije lepote, LOral Adria-Balkan vas poziva da se prijavite na jedno od najveih globalnih takmienja, LOral Brandstorm 2024. Poziv je otvoren za studente i mlade iz ukupno 72 zemlje irom sveta, a priliku da se oprobaju u takmienju sa svojim vrnjacima imaju i mladi iz Srbije.

Zadatak za uesnike ovogodinjeg Brandstorm takmienja je da osmisle inovativna tehnoloka reenja koja redefiniu budunost profesionalne lepote. Najbolji timovi e svoja reenja predstaviti na regionalnom finalu u aprilu, a pobedniki tim e se plasirati u veliko meunarodno finalekoje e se u junu mesecu odrati u Londonu. Glavna nagrada podrazumeva tromesenu praksu u LOralovom kreativnom seditu u Parizuu okviru koje e raditi na sprovoenju svoje ideje u delo.

Poziv na takmienje je otvoren za sve profesionalce, studente i mlade do 30 godina nezavisno od podruja studija ili iskustva. Zainteresovani mogu da se prijave do 25. marta 2024. godineputem online platformehttps://brandstorm.loreal.com/en.

Sa ciljem da privue to vei broj mladih inovatora iz razliitih podruja, LOral Brandstorm je tokom tri decenije postojanja izrastao u najvee svetsko takmienje u inovacijama za studente, koje svake godine okupi gotovo 100.000 uesnika nudei im profesionalno iskustvo koje e im omoguiti da se razvijaju i rastu. Kroz uee u ovom programu, studentima je omogueno online mentorstvo, jedinstveni model online uenja, kao i pristup vrednim materijalima i platformama.

Ovo tradicionalno takmienje deo je LOral-ove posveenosti pruanju podrke mladim ljudima na poetku njihovog profesionalnog ivota. Tokom proteklih godina, Brandstorm se od marketinkog takmienja pretvorio u tehnoloki izazov koji odraava LOral-ovu ambiciju da postaneBeauty Tech kompanija.

Za vie informacija posetite: https://brandstorm.loreal.com

Post Views: 30

Originalni tekst