Na društvenim mrežama objavljena je fotografija iz davne 1983. godine, na kojoj se nalaze legende narodne muzike.

Na slici se među pevačima prepoznaju Toma Zdravković, Zoran Kalezić, Snežana Savić, Nada Obrić, Milena Plavšić i Nikola Karović.

– Dogodilo se pre 40 godina, Jugotonova dodela platinastih, zlatnih i srebrnih ploča u hotelu Esplanada Zagreb 1983. Pa ko koga prepozna – piše u opisu fotografije koja se pojavila na Tviteru. 

Estradnim umetnicima je bilo znatno teže pre četrdesetak godina, pre rasprada velike Jugoslavije, a estrada je izgledala mnogo drugačije.

Legende narodne muzike sa fotografije i njihovi hitovi se i dan danas slušaju.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Odmotava se klupko! Slađa Lazić udarila na Bilala:

sledeća vest

Originalni tekst