Pjevačica Marina Visković nedavno je u svojim objavama pokazala da se sjajno snalazi u borilačkim sportovima. Njeno umijeće u kik-boksu još tada je ostavljalo bez daha, a sada je pokazala koliko je brzo napredovala u ovom sportu za svega mjesec i po dana.

Marina je objavila snimak sa treninga koji zaista djeluje kao ozbiljan sparing. Sudeći po tehnici i udarcima koji idu kao podmazani, očigledno je da sa pjevačicom nema šale.

Marina je inače nedavno govorila kako namjerava da se okrene novoj profesiji, a mnoge je tada iznenadilo kada je otkrila o čemu se zapravo radi.

-Odmalena su me privlačile borilačke vještine i najveća želja mi je bila da treniram kik boks. U osnovnoj školi imala sam izazov da se profesionalno posvetim tome ili muzici. Međutim, kao što se vidi, izabrala sam jednu stranu, a to je muzika. Mada sam sigurna da bih takođe bila uspješna i u kik boksu. To mi je ujedno i omiljeni sport. Sportski sam tip i to ne krijem, primjeti se i po meni da sam stalno u kondiciji – rekla je Marina početkom godine. Očigledno je da je pjevačica ispunila sebi dato obećanje i da joj boks i te kako dobro ide.

(Express/Alo)

Originalni tekst