Nekadašnji Mis univerzuma, Renata Lovinčević, ponovo je “zapalila” region vrelim fotografijama u kumaćem kostimu, koje je objavila na društvenim mrežama.

Atraktivna Renata majka je talentovanog golmana splitskog Hajduka, Borne Buljana, koji se uprkos dobrom razvju svoje sportske karijere našao u njenoj sjenci.

Ova fitnes instruktorka sada je ponovo podigla na noge javnost u regionu, objavljivanjem fotografija i video snimaka na kojima pozira u kupaćem kostimu.

Renata je iskoristila sunce da se raskomoti i istakne svoje savršeno tijelo, za koje tvrdi da će u narednom periodu tek dostići željenu formu.

-Prva skidanja u kupaći kostim su počela i suočavamo se sa trenutnim stanjem, te želimo bolje. Sunce je otkrilo svaki moj propust u treniranju i ishrani, pa sada krećem u najaktivniju fazu kako bih ljeto dočekala spremna – rekla je Renata uz video na kojem se vidi kako šeta terasom u minijaturnom plavom kostimu, prenosi Sportal.blic.

Renata ima 47 godina, a na Instagramu je prati oko 140.000 ljudi koje često obraduje atraktivnim fotografijama, te snimcima iz teretane.

Originalni tekst