Jelena je podelila snimak muškarca koji broji novac i našalila se da je tako izgledala njihova prva bračna noć.

Bivši rijaliti učesnik Ivan Marinković i njegova izabranica Jelena Ilić venčali su se u petak u opštini. Njih dvoje izgovorili su sudbonosno “da” u potpunoj tajnosti, a nakon toga su priredili proslavu za mali

Foto: Instagram

 

Nakon venčanja Jelena se odmah oglasila na svom Instagram profilu i sapštila da je na svoje prezime Ilić, dodala i muževljevo prezime Marinković. 

Novopečena mlada se sada našlalila na njihov račun i objavila video na kojem se vidi kutija puna evrića i kako “mladoženja” broji pare.

Foto: Instagram printscreen/jelena_ilic_marinkovic

 

– Prva bračna noć u Srbiji – našalila se Jelena na svom profilu. 

Podsetimo, njih dvoje su se upoznali tokom učešća u rijalitiju “Parovi” pre nekoliko godina. Veza im je bila turbulentna, pre svega zbog Ivanovog problema sa alkoholom, ali nakon brojnih svađa i skandala, sve se sleglo i oni su započeli miran život. Marinković je često isticao da se uz jeleninu pomoć rešio poroka.

On iza sebe ima brak s Gocom Tržan, s kojom ima ćerku, a iz avanture s Miljanom Kulić ima sina. Jelena se do sada nije udavala i nema decu.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Prvo oglašavanje Bikovićeve devojke nakon vesti o trudnoći! Ivana blista u drugom stanju (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst