Maja nije više želela da ćuti o njihovom odnosu.

Voditeljka Sanja Marinković je ove subote u svojoj emisiji „Magazin In“ ugostila Maju Marinković, Lepu Lukić, Višnju Petrović, Miju Borisavljević, kao i Ljiljanu Stanišić.

Tema emisije su bile veze bez obaveza, a Marinkovićeva je tom prilikom iskreno govorila o svojim ljubavnim promašajima. 

Foto: ATA Images

 

– Mene sve to jako zaboli, ja se u ljubavnom odnosu dajem 100 posto. Lojalna sam i očekujem isto. Jako je teško, naravno da se loše osećam i da mi je teško dok čekam nečiji poziv. Naravno da me boli, ali rešenje svega toga je više samopoštovanja. Osećam se loše i bezvoljno. Pustim da traje ta veza bez obaveza dok se ne desi ozbiljan problem – rekla je Maja, koja se zatim dotakla bivšeg dečka, Stanislava Krofaka: 

Foto: Youtube printscreen/AmiG Show

 

– Moje veze su bile jako toksične i ne treba niko na mene da se ugleda. Sada sam slobodna, sa Stanislavom sam se razišla civilizovano. U početku sam patila, sada više ne. Sagledala sam i shvatila da to nema perspektivu i da je ovako najbolje. Lažemo sami sebe. Za mene je bitan odnos, poštovanje, kako se on ophodi prema meni. Ja sam imala mnogo veća očekivanja, mnogo sam se više dala – poručila je Marinkovićeva.

sledeća vest

Originalni tekst