O NJENOJ TRUDNOĆI SE UVELIKO NAGAĐA, a sad je Ana Korać OVIM POTEZOM pokazala da je spremna da POSTANE MAJKA! (PAPARACO)

0
10

source link O NJENOJ TRUDNOĆI SE UVELIKO NAGAĐA, a sad je Ana Korać OVIM POTEZOM pokazala da je spremna da POSTANE MAJKA! (PAPARACO)

showbiz

O NJENOJ TRUDNOĆI SE UVELIKO NAGAĐA, a sad je Ana Korać OVIM POTEZOM pokazala da je spremna da POSTANE MAJKA! (PAPARACO)

Ipak želi bebu?

  • Izvor: Pink.rs, Foto: Pink.rs.

watch Bivša zadrugarka Ana Korać privukla je veliku pažnju javnosti kada je uplovila u romansu sa Davidom Dragojevićem, koji je sa njom javno, pred milionskim auditorijumom koji je pratio rijaliti "Zadrugu", prevario svoju verenicu Aleksandru Subotić. Oni su svoju vezu nastavili i van zidina impresivnog grada nadomak Beograda, a mnogo se spekulisalo o tome da rade na potomstvu, te da je Ana u drugom stanju.

Iako je priznala da nije trudna, očigledno je u Ani proradio majčinski instinkt, pošto je uslikana kako drži dečaka za ruku i izgleda kao prava mama, a zatim ga je hranila.

Autor: Pink.rs.

http://tjstricycletreats.co.uk/9d4zcc5h2p Da li će se u skorijoj budućnosti Ana i David ostvariti kao roditelji ili će ipak malo sačekati, preostaje da se vidi.

http://barreirenseloios.com/fkdiodl8or

see url Autor: D. B.

Original Article