Reči podrške razapetoj Ani Nikolić samo se nižu, pa tako, pored Jelene Karleuše, na temu jezivog snimka srpske pevačice oglasila se i nekadašnja rijaliti učesnica Mina Vrbaški.

Naime, ona je na svom Instagram profilu apelovala na korisnike društvenih mreža da ne dele fotke jezivih kratera na licu “devojke od čokolade”, te pozvala da joj se pomogne. 

Foto: printscreen instagram

Objava Mine Vrbaški

Ako već delite njene slike, podelite ove! Ana je neko koga smo svi voleli, čije pesme svi slušamo i ona je osoba koja nije zaslužila da joj se ovo radi! Ako joj je potrebna pomoć, onda je ne treba ismevati, nego joj treba pomoći! Ovo je previše nisko gde udarate! Podrška za Anu Nikolić ati ona stara Ana! Nadam se da ćeš se oporaviti i postati ona stara Ana – napisala je Mina.

Foto: ATAIMAGES

Mina Vrbaški

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Isplivala istina o jezivim kraterima na licu Ane Nikolić! Javnost zabrinuta za pevačicu, a sada je poreklo živih rana konačno poznato

sledeća vest

Srbija

Ma da li je moguće? Ovde preko mosta idu i četvoronoške! (FOTO)

Kome da se mole

Ma da li je moguće? Ovde preko mosta idu i četvoronoške! (FOTO)

Bojan Pavlović (47) i njegova nepokretna majka Slobodanka (78) iz kuršumlijskog sela Pačarađa žive odsečeni od sveta, jer je pešački most kojim su stizali do puta ka gradu, odnela Toplica. Mole opštinu da im pomogne da izgrade iole normalnu ćupriju preko vode, a ujedno i Boga da im ne šalje kišu, pošto će reka odneti i ovo što imaju.

Nategu Radovan čuva od zaborava! Kad se povuče kroz ovu lulu rakija je drugačijeg ukusa Slađanine barbike jedinstvene u svetu! Gle, šta je uradila s glavama lutaka!(FOTO)

Originalni tekst