Muzičar je i dalje tajanstven kada je njegov emotivni status u pitanju, ali je ispričao kakve devojke privlače njegovu pažnju.

Igor Panić, poznatiji kao Nući o muzici rado govori, ali se trudi da privatni život sakrije od očiju javnosti. Svoj emotivni status reper ne želi da otkrije, ali je sada ispričao kakve devojke voli i šta kod njih prvo primeti.

Foto: ATAIMAGES

 

– I dalje ću ostati tajanstven kada je emotivni status u pitanju, kao od početka što sam – rekao je Nući uz osmeh gostujući u emisiji „Ceca show“.

Panić kaže da kod lepšeg pola prvo primeti energiju i ponašanje, a onda je priznao kakva bi trebalo da bude devojka da bi ga osvojila.

Foto: ATAIMAGES

 

 Da bude vesela damica, svakako da ne bude previše slobodna – rekao je.

Istakao je da iako ne izlazi u grad često, da mu devojke prilaze.

– Ne izlazim puno, volim da izađem ali to u par lokala gde se osećam prijatno. To su više sedeljke sa prijateljima nego neki izlasci. Mislim da je došlo vreme kada devojke više prilaze od momaka. Imam utisak da su današnje generacije liberalnije – zaključio je Nući.

Prijatelji su godinama, ali ga jedna stvar izuzetno nervira! Nući otkrio zbog čega mu Vojaž ide na živce, ovo mu najviše zamera!

sledeća vest

TV

Laburisti odneli pobedu u Velikoj Britaniji! Orban i Putin na istorijskom sastanku postigli dogovor o Ukrajini! Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)

Live TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)

U Ukrajinu stigao treći Patriot iz Nemačke. Putin dočekao Orbana u Kremlju. Steže se obruč oko Srbije! Šta stoji iza NATO izviđačkih aktivnosti u našoj zemlji. Na ovu i druge važne teme u emisiji „Rat uživo“ govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i pukovnik Milorad Đošić. Uživo u program putem vajber uključenja javio se novinar i ratni reporter Igor Damnjanović koji je komentarisao trenutnu situaciju na ukrajinskom frontu. Politikolog Andrea Lović javio se uživo u program gde je komentarisao situaciju u Velikoj Britaniji nakon pobede laburista na izborima.

Da li će nas litijum potrovati ili ćemo se od njega obogatiti? Može li iskopavanje biti i bezbedno i isplativo? (VIDEO) Amerika i Velika Britanija kontrolišu vahabije! Na Balkanu ih ima više od 20.000! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst