Nući je sinoć bio jedan od najkomentarisanijih izvođača, i to zbog svog drugog stajlinga, kojim je šokirao sve prisutne.

Printscreen

Kasandra

Naime, prisutni su se sve vreme podsmevali treperu, koji je tokom večeri nosio korset, ali i modni detalj na glavi, zbog koga su ga mnogi uporedili s čuvenom Kasandrom iz istoimene latino serije. On je na znojnici za glavu imao našivene bisere, skoro istovetne onima koje je glumica Koraima Tores imala u seriji koja je svojevremeno celu Srbiju prikovala za male ekrane.

ATA Photos

Nući je šokirao javnost svojim autfitom…

– Nući sportska verzija Kasandre! Auu, al’ se brat izblamirao za sve pare! Umislio Nući da je Kasandra, ali mu fali cirkus! Kul je lik, ali glumi feminiziranog Gaja Julija Cezara! Nući da od večeras promeni ime u Kasandra, samo da mu nađemo Randua i Luis Davida – glasili su samo neki od komentara na Nućijev račun, koji se nije puno obazirao na to, pa je više puta tokom večeri pričao kako je oduševljen svojim autfitom.

On je i sam reagovao na negativne komentare na račun svog stajlinga, te je hejterima poručio sledeće:

ATA Photos

Nući je odbrusio hejterima rečenicom da “muškost dolazi iznutra”…

Je*i ga, razumem vas, pojedince. Stavim korset i kreon i opet muževniji od svih vas nabrijanih, isforsiranih šmekera. Muškost dolazi iznutra, ne gradiš je time šta je na tebi. ili je imaš ili je nemaš. Svoju ne mogu da ubijem ni na štikle da sam se popeo. Na drugom smo levelu braćo, shvatićete za 7-8 godina, a možda i nikad. Hvala za sinoć, voli Nuccika – napisao je na Instagramu Panić.

BONUS VIDEO:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

PROČITAJTE JOŠ

Originalni tekst