Igor Panić, poznatiji kao Nući, jedan je od najpopularnijih mladih izvođača, a njegov stil oblačenja česta je tema medija. Nedavno se pojavio pred beogradskom publikom na jednom velikom festivalu, a za tu priliku je kao i do sada bio drugačije stilizovan od svojih kolega.

Pevač govori da su njegovi spotovi nekada koštali 500 evra, a koja je cifra danas koju mora da odvoji kako bi ekranizovao jednu numeru?

Foto: E-Stock

 

Sam po sebi sam takav da mrzim monotoniju, sve što je ukalupljeno to me jako nervira i mislim da je najveća sloboda ovog posla je da možeš da radiš šta god ti padne na pamet, sa ukusom naravno. Ljudi su mene prepoznali kao takvog još kad su mi spotovi bili 500 evra. Imam razne planove što se mode tiče, tako da biće svašta nešto.

Mnoge javne ličnosti se trude da sakriju svoj privatan život, a Nući je takođe jedan od njih. Do sada svoju devoju nije javno prikazivao, a za to ima i debeo razlog.

Ne vidim da moja devojka mora medijski da bude ispraćena zato što sam ja javna ličnost. Kad to bude to i kad ta bude ta, ako bude želela da se medijski eksponira svi ćete znati, a ako ne, ja ću to i dalje čuvati za sebe, jer na kraju krajeva, živim kao i svi drugi.

Foto: E-Stock

 

Poznato je da javnim ličnostima pored poruka podrške i hejta, stižu i razne ponude za brak, vezu ali i intiman odnos. Nas je zanimalo kakve Nući dobija poruke na društvenim mrežama.

Verujem da ženama stiže više, mada ne znam… U današnje vreme to je iznivelisano. Stiže meni svašta, ludo je neko vreme došlo… Ali ajde, da budem kulturan reći ću – svašta.

Kako se u narodu kaže, “Daj čoveku moć, pa ćeš videti kakav je čovek”, a Nući je otkrio kakav je on, kao i da li su ga slava i novac promenili nakon što je postao poznat?

Nisam se usuđivao da pričam o tome prethodnih godina, ali sada mislim da mogu da govorim na tu temu. Imam teoriju da te pare čine još više onim što jesi, zato mislim da mene nisu promenile, čak mislim da u meni bude lepote moje duše koje do sada nisam video.

Duo koji se ne odvaja privatno tako i poslovno su sigurno Vojaž i Nući, pa nam je bilo čudno što i ovaj put nisu zajedno kada su stali pred kameru Hita.

Foto: E-Stock

 

Ovaj jun je šizofren, snimamo seriju on i ja, haos nam je oko svega… Imamo duple probe za seriju, ali svakako i dalje nastupamo zajedno.

Kada smo se dotakli serije, nismo mogli da ga ne pitamo da li mu više prija da se bavi gumom ili pevanjem.

Prija mi promena poslovnog angažmana, Vojaž ima dosta više snimajućih dana od mene. Ja sam radio prvu drugu i treću sezonu i ti mi se dani povećavaju. Ove sezone imam najviše snimajućih dana do sada, tako da sve dublje nekako ulazim u to. Olakšavajuća okolnost jeste što glumim sebe, tj. Nućija, i mislim da mi ide ok za sada.

Poslednjih dana nekoliko pevačica je izbacilo nove albume, pa nismo mogli da ga ne pitamo kako mu se dopadaju pesme Milice Pavlović sa kojom se svojevremeno pratio, pa otpratio na društvenim mrežama, a evo i zbog čega.

Foto: ATA Images

 

Naišla je poplava pesama, da ja stvarno nisam uspeo da ispratim sve. Zato ja obično podelim pesme kolega sa kojima sam dobar i pesme koje mi se istinski svide, ali nisam to radio jer mi je jun najhaotičniji mesec u mom životu. Svakako Milici želim svu sreću, mi se ne pratimo digitalno, ali se poštujemo privatno i poslušaću pesme prvom prilikom. Ona me je prva otpratila i želim da me prva zaprati, ali meni to nije bitno i možda je to jedan od razloga što nisam agresivan u tome.

U jednom periodu reper je otkazao sve nastupe zbog zdravstvenih problema, a kako se taj period ne bi ponovio, Nući nam je otkrio na koji način popravlja svoj imunitet. Ne krije sa čim se borio, ali i šta ga je dovelo do lošeg zdravstvenog stanja.

Sada sam dobro, bustujem imunitet jer znam šta me čeka u julu i avgustu. Nadam se da ću izgurati letnju turneju gde imam zakazanih preko 45 nastupa. Poslednjeg puta me je zadesila gnojna angina, a imao sam pre toga svašta nešto. Volim da živim, živim punim plućima i nekad se to malo obije o glavu.

Mnogi su išli tim putem da život žive punim plućima, ali sa tog puta i skrenuli, a mi se iskreno nadamo da reper neće otići stranputicom.

Ceo intervju možete pogledati u videu na početku teksta.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Originalni tekst