POTRAGA za nestalom Anom Volš u Masačusetsu traje već 11. dan, a policija u Bostonu je danas pronašla prve dokaze da je počinjen zločin.

НОВО ЈЕЗИВО ОТКРИЋЕ У СЛУЧАЈУ НЕСТАЛЕ АНЕ: Истражитељи на заплењеној тестери и тепиху пронашли људске трагове (ФОТО)

Foto: Fejsbuk

Istražitelji su pronašli kese za đubre sa krvavim ostacima, zatim sekire, noževe, tepihe i korišćene potrepštine za čišćenje, navodi novinarka Šeril Fjandaka.

Više izvora tvrdi, mada ta informacija još nije zvanično potvrđena, da su na tepihu i testeri koje je policija pronašla pronađeni biološki dokazi.

Reporter Boston 25 njuza Ted Danijel, koji otpočetka prati ceo slučaj, na svom nalogu na Tviteru objavio je da je više izvora, koji su želeli da ostanu anonimni, potvrdilo da su u pitanju krv i ljudsko tkivo.

Predmeti su fotografisani i biće poslati na analizu. Tepih sa tragovima krvi upućen je na forenziku.

Policija je danas ceo dan pretraživala kante za smeće, kontejnere, kamione za smeće i deponije u oblastima gde je suprug Ane Volš, Brajan Volš, odlazio nakon što je poslednji put viđena.

Foto: Printskrin/Instgaram/anawalshe

Tužilaštvo okruga Norfolk saopštilo je danas da su “istražne radnje sprovodene severno od Bostona juče rezultirale prikupljanjem više predmeta”.

Članovi porodice, podsetimo, poslednji put su videli Anu 1. januara oko 4 sata kad je trebalo da ode na aerodrom “Logan” u Bostonu, odakle je planirala da uhvati let za Vašington gde radi u agenciji za nekretnine.

Ana, međutim, nije ni stigla do aerodroma, a lokalni šef policije je rekao da nemaju ni potvrdu da je ušla u vozilo kojim je trebalo da ide do “Logana”.

Policija je navela da je Ana veoma aktivna na društvenim mrežama, ali da nije koristila svoj mobilni telefon od Nove godine kad je nestala.

Brajan Volš uhapšen je juče zbog sumnje da je obmanjivao istražitelje i određena mu je kaucija od 500.000 dolara.

Sledeće ročište zakazano je za 9. februar.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

FRISTAJLER POTPUNO TONE: Pukao mostić koji spaja splav sa obalom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst