NOVO IZNENAĐENJE U JUŽNOM VETRU – u ekipu upada i ON! Glumiće bugarskog mafijaša, već smo ga gledali sa BIKOVIĆEM (FOTO)

0
35

Aleksandar Srećković Kubura otkriva da igra bugarskog mafijaša u nastavku serije "Južni vetar"!

VUK KOSTIĆ I BIKOVIĆ U ISTOM KADRU! Pogledajte FILMSKI SPOT za numeru iz "Južnog vetra" – baladu otpevala sjajna Jovana Nikolić (VIDEO)
PRVI PUT ZAJEDNO U JAVNOSTI! Ana Mihajlovski i Vuk Kostić BLISTALI – držali se za RUKE! Evo šta glumica kaže o svom novom DEČKU (FOTO)

Popularni glumac u akcionom trileru reditelja Miloša Avramovića tumači negativca po imenu Kinez, koji će biti veza između Marašove (Miloš Biković) ekipe i Bugara.

privatna arhiva/Aleksandar Srećković Kubura

Deo sam bugarske mafije koja dolazi u Srbiju sa svojim nelegalnim biznisom. U seriji imam istočnjački akcenat, što će gledaocima biti veoma zanimljivo – kaže Kubura za Informer i dodaje da će njegov lik u seriji izvući deblji kraj.

NOVA IZNENAĐENJA U HIT SERIJI MILOŠA AVRAMOVIĆA: Vuk Kostić i Ljuba Bandović rade Marašu o glavi!

– Pomisliće da je jači od svih u celom tom mafijaškom lancu i na kraju će ispasti kolateralna šteta. Stradaće od treće strane, odnosno crnogorske mafije, čiji je šef Vajo, koga igra Ljubomir Bandović.
Srećkovića posebno raduje što je posle filma "Balkanska međa" nastavio saradnju sa Milošem Bikovićem.

– Mi smo drugari i dugogodišnji prijatelji, ali sam uvek srećan kada sarađujemo u poslu. Pored toga što je odličan glumac, Biković se polako svrstava u red naših najjačih producenata – smatra Kubura.

Nove epizode "Južnog vetra" u nedelju počinju da se emituju na RTS. Osim Bikovića, glavne uloge tumače Miodrag Radonjić, Miki Manojlović, Jovana Stojiljković, Vuk Kostić i drugi.

Pratite nas na društvenim mrežama
PROČITAJTE JOŠ

Original Article