Pjevačica Dara Bubamara je navodno žestoko zamjerila koleginici Milici Pavlović zbog toga što je “iskopirala” njen koncert u beogradskoj Areni.

Dari je gost na koncertu koji je održala 2018. godine bila pjevačica i bivša drugarica Jelena Karleuša, a Dara je svojim prijateljima u razgovoru ispričala da joj se uopšte nije svidio Milicin koncert u beogradskoj Areni, kao i da ga je u mnogim djelovima iskopirala. 

– Sve nas je iznenadilo što Dara pljuje Milicu u društvu, posebno što je do sada uvijek imala lijepe riječi za nju i njen uspijeh. Ipak, njoj je zasmetao Milicin koncert u Areni, za koji je rekla da ga je u nekim djelovima iskopirala “jedan na jedan”. Posebno je iznervirao dio kada se na bini pojavila njena bivša, a sadašnja Pavlovićkina drugarica Jelena Karleuša. Dara smatra da je Milica cijelu ideju uzela od nje i od načina pojavljivanja i ponašanja na sceni, koncepta, pa i kostima, priče… Baš je poludjela i nije štedjela riječi i ružne komentare na njen račun. Posle je komentarisala i da nije bilo lijepo od nje kako se u javnosti ponijela prema Ani Nikolić u jeku afere “Provjereno” i da je u tom sukobu apsolutno bila na Aninoj strani – završava izvor za “Kurir”. 

Pjevačica je prije nekoliko dana javno podijelila snimak na kojem igra u svom prepoznatjivom stilu u jednoj emisiji, pa i tom prilikom potkačila Pavlovićevu. 

– Jedna je Dara Bubamara! Džabe Milice Pavlović, ovakvu energiju i harizmu “provjereno” možeš samo da sanjaš – pisalo je uz Darin snimak iz 2003. godine koji je objavio jedan od njenih pratilaca. 

(Express / Alo.rs)

Originalni tekst