Direktor košarkaške reprezentacije Srbije Dragan Tarlać (51), po svemu sudeći napustiće ovu funkciju zbog ponude Bajerna iz Minhena.

НОВИ ОДЛАЗАК ИЗ КСС-а! Драган Тарлаћ добио понуду која се не одбија

Svetislav Pešić i Dragan Tarlać Foto KSS

Ukoliko ne bude nekog preokreta, tamo će ga dočekati generalni menadžer kluba Marko Pešić (47), inače sin selektora „orlova“ Svetislava Pešića (74).

Tarlać je uoči Olimpijskih igara u Parizu dobio ponudu Nemaca da nasledi Danijelea Baezija na mestu sportskog direktora i odlučio je da je prihvati. Nije mu bilo teško da donese odluku jer njegov ugovor sa KSS ističe krajem septembra tako da je već sve dogovorio oko nastavka karijere u Bajernu!

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Nekadašnjeg košarkaša Crvene zvezde, Olimpijakosa, Čikaga, Real Madrida i CSKA iz Moskve je najverovatnije preporučio funkcioner Bajerna Marko Pešić, naslednik Svetislava Pešića koji je i sam bio trener u slavnom klubu.

Inače Tarlać je sa Olimpijakosom osvojio Evroligu 1997. godine, a u dresu reprezentacije Jugoslavije osvojio je bronzu na Evrobasketu 1999. godine i zlato 2001. u Turskoj.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

 

(Meridian sport)

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst