Dženifer Lopez nedavno se u pratnji supruga Bena Afleka pojavila na jednoj zabavi povodom premijere njenog novog filma “Shotgun Weeding”, a neko je uspio da snimi nezgodan, ali prilično zanimljiv trenutak između supružnika.

Naime, društvenim mrežama kruži snimak koji prikazuje nekoliko sekundi interakcije između pjevačice i glumca tokom kojih joj se on pravda, gestikulirajući rukama, dok ga Džej Lo strijelja pogledom koji govori više od hiljadu riječi.

Snimak je pregledan preko pet miliona puta, a korisnici zbijaju šale na račun slavnog para, te mnogi vjeruju da na snimku latino diva provjerava da li je Aflek pio alkohol.

Iako je transkripcija razgovora dodata od strane TikTokera Meta, te je upitno da li je ispravna, situacija zaista izgleda kao da je Džej Lo iznervirano probala Benovo piće kako bi se uvjerila da je bezalkoholno, dok joj se on skrušenog izraza lica pravda da nije nešto popio.

Naravno, ovo su samo nagađanja, ali s druge strane snimak jasno pokazuje da je u datom momentu nešto pošlo naopako između para, te da su imali kratku čarku.

Podsjetimo, Ben je godinama imao problema sa kockanjem i alkoholizmom, te je u par navrata boravio u rehabilitacionim centrima. Navodno su takvi problemi trenutno iza njega, ali se u medijima često provlače šiškanja da je to sjeme razdora između njega i Dženifer.

(Categorical/cdm.me)

Originalni tekst