Sloba Radanović se prvi oglasio povodom novog Karlinog albuma.

Pevač Sloba Radanović na Instagram profilu objavio je niz statusa, kojima je udario na svoje kolege, kada je u pitanju njihov na estradi. 

Radanović je prvo prokomentarisao zanimljivu činjenicu da je satana bio prvi muzičar, nakon što je postao pali anđeo. Međutim, Slobu su izgleda šokirali neki novi projekti njegovih kolega pa je zamolio roditelje da paze šta njihova deca gledaju i slušaju:

– Neke priče kažu da je satana, odnosno đavo bio prvi muzičar. Nakon što je postao pali anđeo, odlučio je da se muzikom infiltrira među ljude, što ima smisla. – napisao je pevač pa nastavio:

– Pojedini muzičari su performeri i jasno je da muzika mora da bude različita i to je sve u redu, zaista ne želim nikog da osuđujem, ili da omaložavam bilo čiji rad i trud.

Foto: Instagram

 

– Ali molim vas, obratite pažnju šta slušate vi ili vaša deca. O čemu te pesme pevaju. Kako ti kostimi izgledaju i kako se uopšte osećate dok vam se sve to prezentuje. Počeli smo da normalizujemo đavole i demone. Ne dozvolimo to! – napisao je Radanović.

Mnogi su pomislili da je Sloba ovo uputio pevačici Jeleni Karleuši, koja je danas jedina njegova koleginica koja je objavila kontroverzan spot, a na kostimima ima zelene rogove, za koje su mnogi u komentarima napisali da ,,promoviše sotonu”. 

Iako Sloba nije bio direktan, po društvenim mrežama se može zaključiti da je mislio na Karleušu. 


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst