Olja Bajrami riješila je da tuži Anu Nikolić, međutim, pjevačica se sada oglasila.

Kako su mediji prenosili, Ana je u jednom trenutku prijetila Olji, zbog čega je ona odlučila da podnese tužbu, ali Nikolićeva tvrdi da čak ni ne zna ko je pjevačica.

  • Ja sam prvo tražila broj Selme Bjrami. Uopšte nisam znala da dotična postoji. Ne znam zašto se ona miješala kada je nisam ni vidjela u studiju kod Raleta. Olja Bajrami je totalno nebitna – kaže Ana Nikolić za Informer.

Inače, Olja je ranije govorila o incidetu.

  • Ana Nikolić mi je prijetila. Svašta je govorila. Prijetila mi je navijačima, rekla mi je da će da me ošiša, rekla je… Ma, da ne pominjem, sve jako ružno. Ne mogu da objasnim koliko je to ružno i sramotno za nekada onakvu zvijezdu, a sad kraljicu svih naslovnih strana žute štampe. Na šta se ona spustila, meni je to strašno. Ne možeš da povrijeđuješ ljude oko sebe samo zato što si ti povrijeđena pa pališ sve pred sobom. Ispadam budala koja se tu našla. Treba da objašnjavam zašto sam došla kod producenta u studio da donesem pare i završim svoju pjesmu. Sramota! Prvenstveno, ne možeš da čupaš ljude s kojima sarađuješ, tako se ne ponaša jedna zvijezda – istakla je ona tada, a zatim prije nekoliko dana otkrila da je protiv “djevojke od čokolade” podnijela tužbu:
  • Da, tačno je. Preko tako užasnih stvari neću da pređem – rekla je kratko pjevačica za Informer.

(Express / Telegraf.rs)

Originalni tekst