Pjevačica Aleksandra Prijović našla se ni kriva ni dužna na tapetu Ane Nikolić, koja ju je otpratila sa svog profila na Instagramu, a razlog leži u tome što je Prija zakazala koncert u Štark areni 29. septembra.

Njena kolegica je krajem prošle godine zakazala koncert na istom mjestu za oktobar, ali se čini da joj ne odgovara što je Prijovićeva zakazala svoj veliki beogradski solistički koncert svega 8 dana ranije.

Ulaznice za očekivani spektakl vlasnice hitova „Zvuk tišine“ i „Sabotiram“ naći će se u prodaji od 20. februara, a ekskluzivno je moguće odabrati mjesto u dvorani i prije toga, o čemu je Prija obavijestila svoje pratioce na Instagramu.


– Regionalna koncertna turneja „Od istoka do zapada“ kreće iz Beograda 29.09.2023. Prije zvanične objave i početka prodaje karata dajemo vam priliku da rezervišete svoje mjesto u Areni na vrijeme. Dugo sam sanjala o ovome i jedva čekam da vidite šta smo vam sve pripremili. Volim vas – poručila je Prija na svom Instagram nalogu.

Njena koleginica Ana Nikolić je po svemu sudeći bila bijesna i prije ovog Prijinog poteza, pa je prema pisanju medija poslala poruku svima koji je nisu podržali u tome što je odlučila da zakaže koncert, a sada će biti vjerovatno mnogo ljuta:

– Hejterima bih poručila da se dobro spreme pošto su me sahranili, a ne možeš da ubiješ istog čovjeka dva puta – rekla je Ana nedavno.

Nešto slično dogodilo se i između Dare Bubamare i Seke Aleksić prije pet godina. Tada je Dara stavila tačku na prijateljstvo sa Sekom Aleksić koja je, znajući da će njena koleginica održati koncert u „Areni“, zakazala svoj sedam dana prije nje.

(express/grandonline)

Originalni tekst