Stari sukob između Dare Bubamare i Sare Reljić koji je pre dve godine tresao estradu, ponovo je podgrejala mlada pevačica izjavom o starijoj koleginici.

Estradni rat između Sare Reljić i Dare Bubamare, preti da se ponovo rasplamsa. Sve je počelo pre dve godine kada su kružile glasine da je za raskid veze Dare i njenog dečka Tonija kriva upravo pomenuta mlađa koleginica.

Foto: Privatna arhiva

 

Sara je tada sve demantovala, ali je Dara bila besna kao ris i poručila koleginici da je „pevaljka koja peva za 82 evra“.

Reljićeva se sada prisetila te situacije.

– Šesdeset i nešto je rekla, da, da, sećam se te izjave – dodala je Sara, a potom se osvrnula na upoznavanje sa Tonijem.

Foto: printscreen

 

– Upoznali smo se u teretani, tj on je mene video u teretani i samo se sećam da su mi upale u plan njegove plave, lepe oči. Kasnije je on nabavio moj broj, ne znam kako, i onda mi je slao dosta poruka i tako dalje. Ja sam mu rekla možemo da se vidimo pod nekom nemogućom misijom. Tipa rekla sam mu imaš 45 minuta da se pojaviš tu i tu da se vidimo na 15 minuta. Ja sam to iz zezanja rekla i on se stvarno pojavio. Nešto je bio na telefonu, ja rek’o dobio čovek priliku on na telefonu kao mi glumi nekog frajera, ja uzela taksi i otišla on me u čudu gledao nisam mu se ni javila – priznala je ona za Hajp.

Foto: Promo

 

Kako je navela posle toga su se videli još jednom ili dva puta, ali, tvrdi Sara, ništa nije bilo između njih. Ovoga puta imala je i poruku za Daru Bubamaru:

– Pa ja kažem ako ona želi da se bavi proricanjem, onda je bolje da se ne bavi, ja odavno ne pevam za 62 evra. Nadala sam se da ću dobiti bakšiš na neku njenu pesmu makar 62 evra – rekla je Sara.

Sara Reljić doživela saobraćajnu nesreću!  Pevačica otkrila detalje udesa:

sledeća vest

Originalni tekst