BEŽIVOTNA tela Ljiljane, i Zorke Z, kao i njenog brata Željka Z. pronđena su u porodičnoj kući u selu Dobrljin kod Novog Grada.

НОВИ ДЕТАЉИ ЗЛОЧИНА КОД ПРИЈЕДОРА: Убио мајку и сестру па пресудио себи, све је почело још једном породичном трагедијом

Foto D. Pozderović

Kako nam je ispričala komšinica nastradalih, ovu porodicu pre osam meseci zadesila je tragedija, kada je Ljiljani preminula ćerka.

– Oko četri sata, popodne začule su se policijske sirene. Došla je i Hitna pomoć, nađeni su u kući mrtvi. Nastavio se niz tragedija u njihovoj kući. Ljiljanina ćerka Maja je živela u Nemačkoj, a kada je završila je fakultet, zaposlila se tamo u Geodetskom zavodu, ali je ubrzo dobila leukemiju i preminula nakon osam meseci. Sahranjena je u rodnom selu, od tada je njena porodica bila van sebe, mnogo su je voleli, a od ove tragedije nikako se nisu oporavili – priča sagovornica i dodaje da ovo nije prvi put da se u porodici desila tragedija, prenosi Republika.

– Željko dok je bio mali, pao je pod voz, tada je ostao invalid, ceo život se mučio sa kolicima. Takođe, njegova majka je bila u postelji. Na njih je pazila sestra Ljiljana. Strašno je da je Zorkina sestra doživela ovu tragediju – kaže komšinica za portal Republika.rs

Podsetimo, muškarac je usled zadobijenih poveda preminuo u prijedorskoj bolnici. Iz policije su naveli da će više detalja biti poznato nakon što bude završen uviđaj.

Prema nezvaničnim informacijama, reč je o dvostrukom ubistvu i samoubistvu, dodaje Srna, a prenosi Tanjug.

Uviđajem na licu mesta kojim je rukovodio tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor utvrđeno je da se radi o ubistvu i samoubistvu.

(Informer.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

90 DANA BEZ ODGOVORA: I dalje nema rezultata obdukcije za Stefana, Bojana i Igora - Priština i dalje krije kako su ubijeni Srbi u Banjskoj

90 DANA BEZ ODGOVORA: I dalje nema rezultata obdukcije za Stefana, Bojana i Igora – Priština i dalje krije kako su ubijeni Srbi u Banjskoj

PUNIH 90 dana prošlo je od tragedije u Banjskoj, 24. septembra, kada su u sukobu sa takozvanom kosovskom policijom stradala trojica Srba – Stefan Nedeljković (31) iz Zvečana, Igor Milenković (50) i Bojan Mijailović (30) iz Leposavića. Stefan, Igor i Bojan sahranjeni su nakon šest dana agonije kroz koje su prošle njihove porodice. Međutim, njihova agonija tog dana nije završena – tri meseca kasnije, oni i dalje ne znaju kako su stradali njihovi najmiliji – rezultata obdukcije ubijenih Srba još uvek nema, a nema ni naznaka da će ih uskoro biti.

27. 12. 2023. u 07: 00

Originalni tekst