S Jelenom je u trenutku napada bila njena sestra koja je u drugom stanju, a i sama Slobina supruga se porodila pre samo tri meseca. Ona je sada potvrdila da je njena sestra zvala policiju koja nije stigla na vreme, zbog čega su se one uputile ka Urgentnom centru, ali ni tamo nisu stigle jer im je put preprečio njen bivši suprug:

Marko Đoković

Jelena i Sloba

– Policiju je zvala moja sestra koja je u drugom stanju! Međutim, kako policija nije dolazila neko vreme, pokušale smo da krenemo u Urgentni centar. Nakon što nam je moj bivši muž preprečio put kolima kako ne bismo mogle da vozimo, krenule smo peške u obližnji dom zdravlja. U međuvremenu nam je javljeno da je došla policija, pa smo se vratile. Policajac nam je rekao da je moj bivši muž bio u međuvremenu u policijskoj stanici i dao izjavu. Nakon toga ja sam dala izjavu i krenula u Urgentni centar. Policija mora da ima zabeležen poziv moje sestre. Ko će me zaštitit od ovakve vrste manipulacije? – zapitala se Jelena.

Instagram prntscreen/jeja.radanovic

Ona je noćas objavila nekoliko izjava o tome šta se dogodilo ispred Slobine i njene kuće, kao i kako je došđlo do nasilja. Takođe, Jelena je potvrdila da poslednjih godina ima ozbiljne probleme s bivšim suprugom.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst