Haos oko učesnice “Elite” Aneli Ahmić i Asmina Dudržića, sa kojim ima dete, ne jenjava.

Sada je Asmin Durdžić u javnost izneo nove detalje o njegovoj bivšoj parnerki koja se nalazi u rijalitiju.

Foto: Printscreen Instagram

 

Naime, on je istakao kako ju je njen bivši momak Marinko Zovko naterao da odustane od bebe.

– Istina je da je Aneli bila trudna sa Marinkom Zovkom, bivšim od Ive Grgurić. On ju je naterao da prekine trudnoću i odustane od bebe – priča Asmin i dodaje:

Foto: Instagram

 

– Morao je da plati 30.000 evra za to. Ona je poslala sumnjive momke ka Marinku da mu iznude 30.000 evra za odštetu i to što je povredio nju. I na kraju je dao 30.000 evra kako bi imao mir i kako mu Aneli više ne bi pravila probleme – zaključuje Durdžić.

Podsetimo, pre nekoliko dana, Asmin je, naime, pokazao rane koje je imao po glavi i ušima, a snimak je nastao posle velikog incidenta sa Aneli.

Foto: ATA Images

 

Ostavili smo dete kod jedne žene i rekao sam toj ženi da bude tu do 1 sat posle ponoći. Izašli smo, a kad je bilo skoro 1, popila je bila malo… Kad sam joj rekao da idemo kući da budemo sa detetom, ona je tražila da povuče crtu… – kazao je on i nastavio:

– Ja, naravno, nisam dozvolio to, nisam hteo da joj neko donosi nedozvoljene supstance… Zabranio sam svim njenim dilerima iz Sarajeva i Dubrovnika da joj daju. Počela je da vrišti! Onda mi je odjednom opalila flašu o glavu! – dodao je Asmin, objašnjavajući nemilu situaciju koja je bila pre njenog učešća u rijalitiju.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Originalni tekst