DVE osobe povređene su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila večeras kod Cvetkove pijace na Zvezdari, kada su se sudarila dva automobila.

НОВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ О СУДАРУ НА ЗВЕЗДАРИ: Лекари саопштили у каквом су стању повређени у несрећи код Цветкове пијаце

Foto: I. Marinković

– Muškarac oko star oko 60 godina zadobio je višestruke povrede i prevezen je u Urgentni centar, a druga osoba zadobila je ortopedsku povredu koja je sanirana na licu mesta – rekli su iz Hitne pomoći za Blic.

Kako je ranije objavljeno, na fotografijama podeljenim na instagram profilu „serbialive_beograd“ vide se dva automobila koja su se sudarila na raskrsnici kod okretnice autobusa koji saobraća na liniji 309.

Jedno vozilo je od siline udarca završilo na drugom, dok je svuda po ulici srča.

Još jedna nesreća i na Vračaru

Saobraćajna nesreća dogodila se večeras u Mileševskoj ulici na Vračaru.

Do nezgode je došlo kada su se iz, za sada, nepoznatih razloga sudarili „pežo“ i „reno“.

Kako se vidi na snimcima sa društvenih mreža, nakon sudara, „pežo“ se zabio u ogradu koja se nalazila pored puta.

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

90 DANA BEZ ODGOVORA: I dalje nema rezultata obdukcije za Stefana, Bojana i Igora - Priština i dalje krije kako su ubijeni Srbi u Banjskoj

90 DANA BEZ ODGOVORA: I dalje nema rezultata obdukcije za Stefana, Bojana i Igora – Priština i dalje krije kako su ubijeni Srbi u Banjskoj

PUNIH 90 dana prošlo je od tragedije u Banjskoj, 24. septembra, kada su u sukobu sa takozvanom kosovskom policijom stradala trojica Srba – Stefan Nedeljković (31) iz Zvečana, Igor Milenković (50) i Bojan Mijailović (30) iz Leposavića. Stefan, Igor i Bojan sahranjeni su nakon šest dana agonije kroz koje su prošle njihove porodice. Međutim, njihova agonija tog dana nije završena – tri meseca kasnije, oni i dalje ne znaju kako su stradali njihovi najmiliji – rezultata obdukcije ubijenih Srba još uvek nema, a nema ni naznaka da će ih uskoro biti.

27. 12. 2023. u 07: 00

Originalni tekst