Jovan Radulović, influenser iz Crne Gore, iskoristio je trenutak kada se u njegovoj zemlji nalazi srpski teniser Novak Đoković, te je sa njim zabeležio urnebesan video snimak.

Na snimku se može videti kako Radulović priča prvom reketu sveta vic o Nadalu i Federeru, gde se spominje i srpski teniser.

– Nole, slušaj ovo…Igraju ovaj Nadal i Federer, i sad prebačaju, prebačaju, igraju dobro – počeo je vic, a onda ga je Novak prekinuo:

– Ko je to? – i nasmejao sve, da bi se potom vic nastavio:

– Ko je to… Onaj mali, iz Švajcarske… Dobija ga Federer, i okreće se Nadal i kaže: Brate, znaš li ti da sam ja Đoković za tebe – da bi potom usledio gromoglasna smeh svih prisutnih u prostoriji.

Podsetimo, Đoković se 17. januara vratio u Srbiju iz Australije u koju je stigao 5. januara i proživeo dramu, bio u migrantskom pritvoru, u dva navrata mu je oduzimana viza, jednom vraćena nakon što ju je dobio na sudu, da bi konačno bio deportovan.

Po povratku iz Melburna je nekoliko dana Novak proveo u Beogradu, na praznik Bogojavljenje je prisustvovao liturgiji u crkvi Ružica, a ubrzo potom otišao u Tivat.

Migrant koji je sa Novakom bio u ‘hotelu’ već 9 godina zatvoren u Australiji

Original Article

(Visited 1 times, 1 visits today)