Mediji u Srbiji ukrstili su informacije koje stižu o Novaku Đokoviću čime su došli do zaključka da je Novak u trenutku kada je već bio zaražen koronavirusom vreme provodio u društvu većeg broja ljudi i to na makar dva različita događaja.

Naime, advokatski tim najboljeg tenisera na svetu priložio je dokaz australijskom sudu o ponovnom zaražavanju Đokovića 16. decembra ove godine, odnosno pozitivnom PCR testu, a baš tog dana Nole je bio prisutan na dva događaja koje su propratili domaći mediji.

Istog dana Novak je sa suprugom Jelenom obišao Pošte Srbije kako bi uveličao predstavljanje poštanskih markica posvećenih našem najboljem sportisti. Izradu jedinstvenih markica „Tenis: Novak Đoković, prvi reket sveta“ inicirao je v.d. direktora Pošta Srbije Zoran Đorđević, a nakon promocije Novak i Jelena su u njegovom društvu obišli i muzejske prostorije.

djoka 1

Printscreen

djoka 2

Printscreen

djoka 3

Printscreen

Nakon ovog događaja, Đoković je prisustvovao panelu koji je organizovan u okviru njegove fondacije, a u društvu medija razgovarao je sa proslavljenim košarkaškim trenerom Željkom Obradovićem i nekadašnjom košarkašicom, a sada direktorkom Olimpijskog komiteta Srbije Sonjom Vasić.

novak i žoc
Printscreen

Samo dan kasnije, tog 17. decembra, mediji su zajedno sa Novakom prisustvovali uručenju nagrada najboljim takmičarima Teniskog saveza Beograda za prošlu godinu. U međuvremenu se Novak nije oglašavao na društvenim mrežama, sve do 4. januara kada je objavio da putuje u Australiju na prvi Grend slem sezone.

Međutim, da čitava stvar oko Đokovića bude još komplikovanija pobrinuo se nepoznati korisnik Instagrama koji je objavio snimak, navodno nastao 25. decembra u Beogradu, na kojem se vidi kako naš teniser zabavlja mališane ispred jedne prestoničke stambene zgrade igrajući sa njima tenis.

Prethodno se pojavila fotografija sa košarkaške utakmice između Crvene Zvezde i Barselone na kojoj se Novak Đoković slikao sa domaćim i gostujućim igračima, a jedan od njih je samo dan nakon utakmice objavio da je zaražen koronavirusom. Sumnja se opravdano da je upravo na ovom meču, po drugi put, svoj susret sa ovim virusom imao i najbolji teniser sveta.

Iako zvuči potpuno van svake pameti, Novak se i dalje nalazi u imigracionom pritvoru zbog ukidanja vize za ulazak u Australiju, ali se svi ljubitelji “belog sporta” nadaju da će ova neprijatna situacija biti okončana u korist zdravog razuma kako bi Đoković dobio priliku da i zvanično postane najbolji sportista koji je ikada imao teniski reket u rukama.

Matejev otac svoju muku nosi herojski, Novakov zbog gluposti pravi cirkus

Original Article