NAJVEĆI svih vremena Novak Đoković se pobedom vratio na Ju-Es open, ali i na teniski teren posle trijumfa na Olimpijskim igrama.

НОВАК ЂОКОВИЋ ОТКРИО АМЕРИМА! Ево шта је рекао Карлосу Алкаразу на мрежи после финала Олимпијских игара

Foto: Profimedia

Srbin je u egzibicionom duelu na Flašing Medouzu, inače uvertiri za poslednji gren slem sezone, udružio snage Džonom Mekinroom i saavladali su Karlosa Alkarasa i Andrea Agasija sa 10:8 u super taj-brejku.

Ceo meč je i imao samo taj skraćeni set, ali i to je bilo dovoljno da se napravi spektakl, prenosi španska „Marka“ iz Njujorka.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Naravno, daleko je ovaj duel od onoga što čeka Đokovića od ponedeljka kada počne odbrana njujorške titule, ali i ovaj prvi šmek je bio zadovoljavajući, pogotovo jer je sa druge strane mreže bio teniser koji će mu i biti glavni konkurent za trofej Karlos Alkaraz.

A Novak je u šali prepričao šta je rekao Alkarasu posle trijumfa u finalu Olimpijskih igara u Parizu:

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

– Kazao sam mu na mreži da sam mu zahvalan što me je pustio da osvojim zlato. On će do kraja karijere verovatno osvojiti zlatnu medalju bar tri puta – otkrio je Đoković Amerikancima u Njujorku.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

SRBINU SE CEPA SRCE: Žarko Lazetić protiv svog TSC-a bije bitku za plasman u Ligu Evrope

SRBINU SE „CEPA SRCE“: Žarko Lazetić protiv „svog“ TSC-a bije bitku za plasman u Ligu Evrope

TSC i Makabi iz Tel Aviva ukrštaju koplja u plej-of fazi kvalifikacija za Ligu Evrope, a u centru pažnje je srpski trener Žarko Lazetić koji je letos preuzeo izraelskog prvaka nakon što je prethodne tri godine uspešno vodio ekipu iz Bačke Topole. Zbog rata u Izraelu, večerašnji susret biće odigran na „Haladaš stadionu“ u Sombathelju, gde je Makabi zvanični domaćin na evropskim utakmicama.

22. 08. 2024. u 07:38

Originalni tekst